HING KEE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 420 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hing Kee. Meer weten? Ontdek meer

14 jun 2024 om 9:08 Eten perfect als altyd. Kreeg alleen minder dan ik normaal krijg als ik het zelf ophaal bij hen. Kroepoek of sambal en saus apart dit keer niet erbij. Toch bestelling van net iets onder de 100 euro.
27 mei 2024 om 6:03 Lang wachten .en ondanks extra
17 mei 2024 om 20:31 Smaakte ik maar bijna 50 euro is echt iidioot
9 mei 2024 om 17:17 Het eten was taai en niet op smaak gebracht. Normaal gesproken is het eten hier wel lekker, maar dit specifiek gerecht is was niet waar voor mijn geld. Het was erg karig en helaas niet ervan kunnen eten.
23 apr 2024 om 17:21 Ik heb wat vaker Babi Panggang besteld. Was altijd super lekker voorbereid en gekruid. Helaas is deze is zo slecht de kwaliteit. Vlees is niet krokant, maar nat en kruidloos. Jammer dat de kwaliteit niet gewaarborgd blijft. Teleurstellend!
22 apr 2024 om 21:19 Vers warm en goed op snaak
15 apr 2024 om 11:55 Zeer goed en smaakvol
14 apr 2024 om 23:04 Het eten was echt heerlijk enige min puntje was dat er geen sambal bij geleverd was. Normaal haal ik het zelf maar zag dat ze nu ook bezorgen Wel een aardige bezorger overgens.
13 apr 2024 om 13:25 Vriendelijke bezorger. Het eten was zoals altijd goed op temperatuur en super lekker!
30 mrt 2024 om 20:39 Heerlijk eten! Babi pangang spek zoals het hoort, niet in zo’n kleffe zoetzure saus. Lekkere smaken! Voor herhaling vatbaar. Vanwege slechte ervaringen met bezorgen de afgelopen periode, hebben we afgehaald.
5 mrt 2024 om 13:15 Heerlijk! Kom al 20 jaar naar de Amsterdamsestraatweg om jullie heerlijke eten af te halen. Wat goed dat jullie nu ook bezorgen!
26 feb 2024 om 19:54 Hing kee stelt nooit teleur voor een echte Chinese hap..